onsdag den 30. juni 2010

Jaffa til afslutning til lydighed.

Mandag den 28. var det Jaffas tur til at komme til afslutning og lave alle de sjove øvelser.

Først skulle vi gå lineføring i en firkant og stoppe ved hver pind og lave henholdsvis sit, dæk og stå ved pindene mens vi talte til 10. Bagefter det samme igen, men denne gang fri ved for.

Så skulle vi køre i trillebør, slalom mellem pindene frem og tilbage.

Her var det fri ved fod frem og tilbage mellem keglerne, hvorpå der lå lækre fiskefrikadeller. Dette gik også rigtig fint for Jaffa.

Bliv-øvelse. Hunden skulle blive mens vi gik rundt om pindene og tilbage til hunden. Jo flere pinde du valgte, jo flere point. Vi valgt alle pindene.

Indkald med stop. Hunden skulle blive ved den bagerste pind, men vi gik tilbage til den første pind og kaldte på hunden, der skulle stoppe ved den midterste pind. Vi valgte stå og det gik helt fantastisk flot. Desværre fik man "kun" point for at gennemføre øvelserne, ikke efter hvor flot det var.

Indkald over spring. Hunden skulle blive ved det første spring, mens vi gik ned for enden og kaldte den over 6 spring eller hvor mange man nu valgte. Her fik man igen point alt efter hvor mange spring man valgte.

De strenge dommere voterer.


Bliv øvelse. Hunden skulle være på den ene side af pinden og vi skulle lægge en godbid på den anden side, som den skulle lade være mens vi talte til 10.
Apport. Der var mange ting at vælge imellem. Jeg valgte en stofdummi og igen gjaldt dem om at vælge at kaste så langt som muligt for at få flest point og selvfølgelig at hunden kom med apporten.
Sprællemand. Hunden skulle blive på bordet mens vi lavede 10 sprællemænd. Heldigvis skulle den ikke blive i samme position, så Jaffa klarede det flot.

Den sidste øvelse fik vi nul i. Første skulle vi gå hen til dommeren, som viste den et lækkert stykke lagkage, der så blev sat på spandene. Ud at sætte hunden ved pinden, tilbage gennem spandene ca. 1 meter væk og så kalde på hunden, der naturligvis ikke måtte tager lagkagen. Det kunne Jaffa altså ikke modstå, så hun skyldte sig at sluge lagkagen, inden han kom pænt hen til mig. ØV det kostede 1. pladsen. Vi endte dog på en 2. plads, ganske godt gået.


Vi sluttede af med kaffe og en masse kager - og resten af lagkagen som hundene ikke havde spist :-). Tak for en hyggelig afslutning.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar