tirsdag den 13. juli 2010

Afslutning på rallyholdet


I fredags havde vi afslutning på rally holdet og det var næsten tropeagtigt, så varmt var det. Vi startede med champagne, fordi 3 af mine hunde var blevet champion i foråret/sommeren.

Som sædvanlig var udfordringerne på banen lidt anderledes end sædvanligt, og der var en præmie til den hurtigste på "sodavandsbanen".

Her er der hygge i skyggen mens man venter på at komme på banen.

Marianne prøver at overbevise Dizzy om at hendes godbidder er bedre end de cocktailpølser, der ligge på keglerne.

I slalom var keglerne erstattet af legetøj og Pelle syntes det var rigtig spændende og ville gerne have noget af legetøjet med.

Sodavandsbanen var en højrespiral rundt om 3 kegler, hvor føreren skulle drikke et glas sodavand mens de gik fri ved fod, først rundt om 3 kegler, så 2 kegler og til sidst 1 kegle mens der blev taget tid. Kitt endte med at vinde med en tid på godt 15 sekunder.

Beagler er glad for mad og er gør Marianne alt hvad hun kan for at få Dizzy fra den ene kegle til den anden uden at spise af de lækkerier der ligger på bøtterne.
Vi sluttede af med fællesspisning, hvor alle havde en ret med og lækkerierne var mange og alt var hjemmelavet. Stegte sild i eddike, røgede lakesruller, laksetærte, ribbensteg, mørbradbøffer med champion a´la creme, frikadeller og kartoffelsalat, ost, frugtsalat og til slut kaffe med lun rabarberkage.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar