onsdag den 30. juni 2010

Afslutning for hvalpe / unghundeholdet

Mandag den 21. var Duchesse til afslutning med hvalpe-unghundeholdet i Errindlev. Vi skulle lave en masse sjove øvelser som f.eks. at køre i trillebør. Der var 3 pinde og jo flere pinde man satsede jo flere point. Vi satsede dem alle sammen og fik fuld point.


2. øvelse var en bliv øvelse. Her skulle hunden blive mens vi gik rund om nogle pinde og jo flere jo flere point. Vi tog dem alle samme.

Dette er også en bliv øvelse, men her skulle vi ligge en godbid på den anden side af pinden og tælle til 10 inden hunden måtte få den - eller en anden godbid som belønning. Duchesse klarede det fint, men hun er heller ikke så madglad.

Feltsøg. Hunden skulle finde 4 godbidder inden i firkanten på 1 minut. Vi måtte være på de 2 af siderne og hjælpe, men ikke gå ind i feltet. Duchesse nåede kun de 3 godbidder, fordi hun var så længe om at spise dem.

Minefelt. Her fik vi udleveret en tynd snor vi skulle bruge som line og gå frem og tilbage mellem 3 spande, hvor der lå fiskefrikadeller. Duchesse kan ikke lide fiskefrikadeller, så jeg troede det ville være nemt, men hun skulle absolut hen og se hvad det var og om hun kunne lide det, så hun tog en i munden, som hun dog spyttede ud igen.
Derudover var der også en stor firkant, hvor vi skulle gå lineføring fra hjørne til hjørne og ved hver pind skulle de henholdsvis sidde, dække og stå i 10 sekunder. Det klarede hun fint.

Også en bliveøvelse. Her skulle hunden sidde på bordet mens vi hoppede 5 sprællemand. Duchesse klarede 2 sprællemmænd i sit, 2 i dæk og 1 i stå, men hun blev på bordet.

Spring over 4 spring eller hvor mange man nu valgte. Igen jo flere spring, jo flere point. Vi fik dem alle sammen.
Bagefter var der kaffe og en masse forskellige kager, som kursisterne havde bagt. Det var rigtig hyggeligt.

Kitt og Silas var også med og de blev nr. 3. Her er Silas ved at vælge sin præmie.

Duchesse blev nr. 2 ud af 22 hunde - sejt og hun skulle selvfølgelig også selv vælge sin præmie. En flydering og nogle knasepinde.

Smukke Silas - Duchesses kæreste, som hun ser hver fredag til Rally, når Gertrud kommer og træner sammen med Kitt.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar