søndag den 20. juni 2010

Midsommercup

I går var vi til Midsommercup I Roskilde og det var hyggeligt og sjovt som det plejer at være. Cheri løb alle 4 løb, agility, spring, tunnelkuller og fart & teknik. Jaffa løb kun tunnelkuller og fart & teknik.


Tunnelkuller banen bestod af 8 tunneller og 2 spring - start og slut. Tunnellerne skulle tages flere gange, så det var med at holde tungen lige i munden. Cheri kom fejlfrit igennem og Jaffa kom igennem med 10 fejl, men begge hunde syntes det var en sjov bane og det syntes jeg også - fart og glæde :-).

Hvilken tunnel er det du mener mor?

Nåå den tunnel.Jaffa på fart & teknik banen, som bestod af en bane med feltforhindringer og slalom, som skulle løbes fejlfrit for at fartbanen, som var en hurtig springbane, ville tælle. Dog måtte begynderne have 10 fejl på teknikbanen. Både Cheri og Jaffa kom fejlfrit igennem. Jaffa blev nr. 4. Det e hans første fejlfri løb til en konkurrence, så jeg er stolt og glad og Jaffa var også glad og det er trods alt det vigtigste, de andre gange har han slet ikke haft lyst til at løbe, når han var på udebane.


Her mangler Jaffa kun det sidste spring inden han skal til den tællende fartbane.
Cheri havde 4 fejlfri løb, det er længe siden, så det var dejligt at det lykkedes.
Vi havde en hyggelig dag sammen med Kitt, Karin og Søren. Vejret var fint hundevejr, ikke for varmt og ikke for koldt. Desværre nåede jeg ikke at få en flæskestegssanwich, da de allerede var udsolgt lidt over 12, men til gengæld fik vi dejlig lagkage og anden kage om eftermiddagen.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar