onsdag den 30. juni 2010

Duchesse til Verdensudstilling og HTM

Jeg skulle til Herning og hjælpe til til VM i dogdancing og Johanna opfordrede mig til at udstille Duchesse i den forbindelse. Hun lovede at soignere hende og hjælpe mig, så OK, det ville vil så prøve. Vi mødtes torsdag kl. 7.30, så hundene kunne nå at blive smukkeseret.

Her er vi stillet op. Står jeg pænt nok, spørger Duchesse. Pia blev udstyret med mit kamera, så jeg kunne få nogle billeder med hjem.

Duchesse står. Ikke alle billeder blev lige skarpe, men det var nu heller ikke de bedste lysbetingelser for at mindre kamera.

Johanna udstillede også Etta - Duchesses kuldsøster.

Etta står pænt - desværre heller ikke så skarpt billede.

Så er dommeren - en rigtig rar herre fra Sydafrika - Martin Croeser klar til at bedømme hvem, der skal vinde hvalpeklassen.

Etta blev nr. 2 og Duchesse blev nr. 3 - rigtig godt gået af de to små terrorister.

Vi ankom onsdag aften, vejret var dejlig, det var Sankt Hans aften og vi hyggede os med grillet lamme culotte og stegte kartofler.
Fredag startede VM i dogdancing. Her er det danske landshold klar til indmarch.

Det har været en stor oplevelse at hjælpe til og se det første VM i dogdancing og opleve at Danmark fik guld i HTM for hold og sølv for Freestyle for hold. Stort til lykke til at deltagerne.

Om eftermiddagen når jeg var færdig med at hjælpe til ved VM i dogdancing var vi rundt og kigge på alle de mange stande der var og Duchesse sørgede for at reklamere for hundemassage. Der var rigtig mange mennesker og hunde, der ville hilse på Duchesse og i starten var det sjovt, men sidst på dagen gik hun "kold" og ville var være i fred.


Da jeg kom hjem, hvade Jens lavet denne flotte portal, plantet 4 forskellige klematis, der kan klatre op og hængt de 2 hænge planter op. Det ser rigtig godt ud.

2 kommentarer:

  1. Tillykke med jeres flotte udstillings resultat. I var bare så gode begge to. Var meget imponeret over hvor godt Duchess tog det.
    Jeg er ked af at billederne blev lidt sløret, men så skulle du have set dem jeg tog med mit kamera. Det måtte i papirkurven øv øv øv. Iøvrigt er jeg så glad for at have hilst på hende og hvor hun dog ligner Woogi.

    SvarSlet
  2. Hej. Tillykke med det flotte resultat. Det er så flot. Ozzy er meget stolt af sin søster og håber at de engang kan mødes. Det er så dejligt at se billeder af ozzys søstre og se hvor meget de ligner hinanden og deres smukke forældre.

    SvarSlet