fredag den 30. juli 2010

Ferie i Sønderborg

I sidste uge var vi på camping på Madeskov Camping, som ligge lige udenfor Sønderborg, ned til Augustenborg fjord og med en hundeskov som nabo. Superdejligt når hundene skulle luftes, bare der ikke havde været så mange myg.

Den ene aften var vi på "Gosthwalk" på Sønderborg Slot. Det startede kl. 22, så hundene kunne sagtens vente i bilen imens. Hele turen foregik i mørke, kun med lys fra vores udleverede lommelygter. Guiden fortalte en masse historier, både helt faglige og nogle om spøgelser, der gik igen på slottet.

Dette var vores guide på turen. Billedet er gjort lidt lysere, for at I bedre kan se hende.

Her er vi alle sammen ud at bade på stranden lige ved siden af campingpladsen og som ligger inde i hundeskoven. Dejligt når temperaturen kom op omkring de 30 grader.

Duchesse har prøvet at svømme i svømmehal med hvalpeholdet, men det viste sig at hun er helt vild med vand og i løbet af den uge vi var der, blev hun en fantastisk svømmer. Vi skulle virkelig være efter hende, når vi gik tur, for at hun ikke skulle løbe ned til vandet, hvilket vi helst ville undgå om aftenen, da våde hunde i sengen ikke er det lækreste :-). En aften stak hun dog af fra os, så jeg måtte ned til vandet og hente hende, men Jens gik hjem med de andre hunde. Hun havde fundet nogle søde mennesker og en golden retriever, som hun kunne lege med.

Der var også en badebro med en rutchebane og hundene stod i kø for at få lov at prøve en tur. Det er oprindeligt vores yngste søn, der lærte hundene at rutche, men nu er det blevet en del af hvalpetræningen, og de synes alle sammen det er sjovt.

Her nyder Nicole og Monique vandet efter rutcheturen. Jens mente ellers at Monique var for tung og gammel til sådan en tur, men da hun havde stået og hylet længe nok, fik hun sin vilje :-)

Der er mange hundeskove på Als og i Sønderjylland. Her er vi i Gråsten, hvor der er en meget stor hundeskov også helt ned til vandet. Vi tager kaffen med og nyder at hundene lovligt kan rende rundt uden snor.

Vi sluttede ugen af med at tage til agilitystævne i Brenderup. Pia, som ejer Woogi - Duchesse's mor, var med til at arrangere det, så der blev mulighed for at hilse på og tage nogle billeder af mor og datter. Det er Duchesse til venstre og Woogi til højre.

De ligner bare hinanden de 2, selvom Duchesse er lidt mindre end sin mor.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar