søndag den 4. oktober 2009

Sjællandmesterskab DcH agility

I dag har vi været til Sjællandmesterskab i agility i Nykøbing Rørvig. Vi startede hjemmefra kl. 05.15 og kørte til Nr. Alslev for at mødes med Hanne og Gitte, så vi kunne køre sammen. Det både stormede og regnede på vejen derop, så vi besluttede ikke at sætte teltet op men bare sidde i bilen. På med regntøjet, og så håbe på det ikke vil styrte ned hele dagen, sammen med stormen.


Karin og Søren have dog sat telt op da vi kom og købt morgenmad, så det startede vi med. Banegennemgang og spring åben. Et fejlfrit løb, en god start, det hjælper lidt på humøret. Nu kunne vi sidde og kigge på de resterende hunde og håbe på teltet ikke lettede.
Næsten løb var agility og her var vi også fejlfri.

Det var hårdt at løbe, især når man løb i modvind og der var da også flere hunde, der blev blæst af feltforhindringerne.

Finaleløbet - agility - skulle løbes i den rækkefølge man havde placeret sig, så den bedste løb sidst. Vi var nr. 2 og løb alstå næstsidst. Vi beholdt vores 2. plads, selvom Cheri desværre fik næsen forbi den 1. slalompind på den forkerte side og dermed 5 fejl. Vinderen havde også 5 fejl, men var hurtigere end Cheri.

Det var nogle rigtig gode baner med en god sværhedsgrad, selvom pindene faldt ned næsten ligeså hurtigt som de blev samlet op. En god dag trods stormen, men heldigvis holdt det da tørt hele dagen.

Endelig kunne vi vende næsen hjemad igen kl. 16.30 efter præmieoverrækkelsen. Helt hjemme kl. 19.00, næsten 14 timer efter vi kørte hjemmefra. Ja, der er langt fra Vestlolland til Nykøbing Sjælland.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar