søndag den 11. oktober 2009

Klubmester agility senior

I dag blev Balou klubmester i agility for senioerer i DcH Maribo. Han løb med Natasha og havde 3 flotte løb.

Balou er 11 år og løber kun agility et par gange om året, men han hyggede sig rigtig med Natasha. Det er åbenbart med agility som at cykle, har man først lært det, glemmer man det aldrig. Hans agilityløb var fejlfrit, men han havde desværre et par nedrivninger i de 2 springsløb, da det kniber med at kommer over dobbeltspringet.

Natasha løb også med sin egen sheltie Doobi og blev klubmester for mellemhunde. Sejt gået, 2 gange klubmester!!!


Cheri deltog også og vandt opvarmningsløbet for små hunde. Desværre havde hun en disk i det første tællende løb, så ingen placering til os. Det var faktisk kun vinderne - Gitte og Badu - der ingen disk havde hos de små hunde.


De øvrige klubmestre blev.:


Stor - Finn og Bugsy, Mellem - Natasha og Doobi, Stor senior - Natasha og Balou, Lille - Birgitte og Badu, Junior - Vicki og Sigurd.

Man skal tro på sig selv (og sin hund) og det må man sige Finn gjorde. Han havde fået lavet en sej t-shirt.


Vi sluttede af en for-sjov-bane, hvor vi byttede hunde. Det er lærerigt at prøve både en anden hund og en anden hundefører. Jeg løb med Totte, en dejlig sheltie, der er meget morsyg, men det lykkedes da at komme igennem banen, selvom hun var ude og lede efter sin mor nogle gange. Til gengæld løb hun rigtig flot, når det endelige lykkedes at holde hende på banen :-)

Ingen kommentarer:

Send en kommentar