søndag den 18. oktober 2009

Rally konkurrence i Fensmark

I dag var vi til rally konkurrence i Fensmark i et fantastisk dejligt solskinsvejr.


Alle hundene var oppe i ekspertklassen. Marquis blev 1. vinder med 100 point, Monique blev 3. vinder med 99 point og Nicole fik 94 point.

Der var jagt i nærheden og dermed skud og Nicole er rædselsslagen for skud, men det lykkedes mig at slæbe hende igennem banen og ærespladsen uden der blev skudt, selvom hun hele tiden lyttede og til min store overraskelse fik vi 94 point. Det var dejligt det lykkedes at komme igennem uden der blev skudt, så nu håber jeg hun tror der ikke bliver skudt på rallybanen.

Trine Dyrgård var dommer og inden vi gik ned til ærespladsen, foreslog hun vi skulle tage springet endnu engang, fordi Nicole viste stor glæde ved springet. Det gjorde vi og derefter løb vi ned til ærespladsen og havde det sjovt. Dejligt med en dommer der tager ekstra hensyn til hundene.

Der var kun 1, der skulle op i championklassen, så dem der havde lyst måtte prøve at gå banen bagefter. Jeg prøvede med Marquis, det gik faktisk ret fint, når man tænker på vi ikke har trænet ret mange af øvelserne. Bl.a. skulle de over 2 spring på højre side (ikke så svært for en agilityhunde og igennem en tunnel (heller ikke så svært for en agilityhund) MEN imellem de to øvelser skulle de lige stoppe og sidde "på plads" på højre side, sidde foran, og gå rundt om en og ende på højre side igen. Det lykkedes - sejt lille hund. Vi skulle også sende frem til en kegle, det gik ikke så godt. Fremad var ikke noget problem, men at stoppe ved en kegle har han aldrig prøvet. Derefter skulle vil kalde ind under gang. Det var sjovt at prøve, så nu er det i gang med træning af champion øvelserne.

1 kommentar:

  1. Hejsa. Et kæmppe stort tillykke, hvor er det flot :-) Vi skal op på lørdag igen, så må vi se om det her går lidt bedre end sidste gang:-)

    SvarSlet