mandag den 5. august 2013

Agilitystævne i Næstved og hvalpedag hos Pia 3. august 2013

Vi har været til et super dejligt stævne i DcH Næstved hele weekenden i stegende hede, men heldigvis kunne hundene sidde i bilen i skygge hele formiddagen.


Det var nogle gode baner med fin sværhedsgrad. Nougat fik en pind i AG1 og Duchesse en pind i SP1. De fik andre gode placeringer men desværre ikke fejlfri. Duchesse glider ned af vippen om søndagen og Nougat får sat forkert at og lander på den bagerste del af flyvet om lørdagen men de vinde alligevel klassen. Dejligt med nogle brugbare krukker i stedet for pokaler. Cheri vinder de 6 ud af de 8 løb hun løber og får 2 disk. 


Her er så alle vores mange præmier fra weekenden. God ide med præmieboner, så man selv kunne vælge.


Nougat løber klasse 1 selvom hun kan løber senior. Hun har ikke besvær med springhøjden, så vi starter i den lidt nemmere klasse, så kan hun løber senior til næste år, hvor hun måske alligevel er rykket op i klasse 2.

Duchesse bliver udtaget til finaleløbet og kommer igennem banen med fejl, men dog uden at blive disket, som mange af hundene blev. Det var en rigtig god men laaang finalebane og jeg var træt efter 2 meget varme dage og 24 gennemløb i weekenden. Tak til DcH Næstved for et veltilrettelagt stævne. Vi kommer gerne igen til næste år.

Lørdag aften var vi til et mini hvalpetræf hjemme hos Pia (Kennel Foula) og hyggede med ialt 18 hunde. Jens var kommet om eftermiddagen med campingvognen, så vi kunne sove der og jeg kun skulle køre ca. 20 minutter til stævnet om søndagen. Da han kommer har det næsten lige regnet og de andre sidde ind i stuen. Han har Jaffa med og de kommer ind af havelågen og hen og åbner terrassedøren og først da han siger "Sikke nogle vagthunde" reagerer de.


Her er nogle af Foulahundene. Fra venstre: Duchesse, bror Ozzy, mor Woogi, Junior og far Carson. Tak til Pia og alle de andre hundeejere for en hyggelig aften.


Ingen kommentarer:

Send en kommentar