torsdag den 9. maj 2013

Bakkeskue 2013

I dag skulle vi for 3. gang deltage i Bakkeskuet og denne gang både med Duchesse og Nougat.


Vi kørte hjemmefra i tørvejr, men da vi nåede Sjælland regnede det resten af vejen til Dyrehavsbakken. Vi satte telt op og drak kaffe og spiste morgenmad mens det regnede. Heldigvis klarede det op og resten af dagen var det lunt med sol og lidt skyer.

Kitt og Silas - aussie skulle også deltage. Silas blev BIR - til lykke med det. Kitt havde i forvejen soigneret Duchesse og Nougat og hun tilbød at handle Nougat, da mit knæ stadig gør ondt når jeg løber - tak for hjælpen.

Nougat løb rigtig pænt men det kneb lidt med at stå uden at sætte sig. Hun blev udstillet som veteran nu hun er 8 år og fik exelent og ros for at være i så god kondition. Dommer Britt Siegstad

Kritik: 8 år gl tæve af udm. type, str. og kønspræg i utrolig fin kondition, god hals og overlinie, velvinklet bag, tilstrækkelig fortil, kunne ønske noget mere forbryst, udm. benstammer, pels af korrekt struktur, korrekte ører og øjne, korrekt bid, bevæget sig effektivt fra alle sider, dejligt temperament.

Duchesse handlede jeg selv og hun opførte sig eksemplarisk. Selvom dommeren bedst kunne lidt den "gamle" type (den engelske), så endte Duchesse med at blive BIR selvom hun er "amerikaner" fordi hun bevægede sig flot og den anden var lidt for tyk. Jeg blev lidt overrasket for hun har virkelig fældet de sidste dage og tabt rigtig meget af sin flotte pels.

Kritik: Meget god type, fin hals og overlinie, velvinklet for og bag, velansat hale, pels af korrekt struktur, men ikke bedste pels på dagen, ører noget tunge og bredt ansat, veludfyldt næseparti, korrekt bid, en anelse runde øjne, kunne ønske mig lidt længere skalle og mindre markant stop, dejlige bevægelser fra alle sider, yderst effektiv, dejligt temperament.

I år fik vi en led-lommelygte i stedet for det sædvanlig glas. En rigtig god og brugbar ting :-)



Mens vi ventede på at komme i "store ring" gik vi en tur på bakken og fik en dejlig is. Vi gik tilbage og pakkede tingene i bilen, nu det var blevet skønt vejr.

Så blev det tid for Silas og Duchesse og komme ind til gruppe bedømmelse og begge hunde blev udtaget og Silas blev gruppevinder og Duchesse blev nr. 2. De var bare så dygtige begge 2.



Silas gik videre til BIS og blev BIS4 - mere til lykke :-)

Jens og jeg gik på "Hvide Hest" og spiste stegt flæsk og persillesovs inden vi køre hjem. Der smagte dejligt og der var super service og da vi fik vores drikkevarer kom der også en skål vand til hundene.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar