søndag den 24. januar 2010

Velkommen Duchesse


I går var vi ovre hos Pia og hente Duchesse og vi mødte også dem der skulle have Ozzy og Lykke. Det var rigtig hyggeligt. Hvalpene fik leget sammen en sidste gang, så Duchesse var træt og sov til vi nåede Svendborg. På Langeland var hun ude og tisse sammen med Cheri som var med ovre og hente hende. Duchesse hedder Foula's Bi Nite på stamtavlen.

På færgen hjem fik hun charmeret sig ind hos de andre passagerer. Hjemme tog de andre hunde imod hende - Monique og Balou brummede lidt, men hun ret ligeglad. Frederik - vores kat ville gerne lege med hende og selvom hun aldrig har set en kat før, ville hun også gerne lege med ham. Hun løb rundt og bjæffede som en rigtig sheltie :-)).
Om aftenen da vi gik i seng, fik hun en lille kurv ved siden af min seng. Hun lagde sig pænt ned og vi hørte ikke en lyd. Jeg vågnede ved 6-tiden og tænke: Mon hun stadig sover? Jeg havde slet ikke hørt hende hele natten og da jeg fik tændt lyset, var hun heller ikke i kurven - hun lå inde i stuen i den største af sækkesengene og sov. Hun kom ud og tisse og gik med ned i kurven og sov til radioen tændte kl. 8. Jeg skulle op og have et rallyhold i DcH Maribo, Duchesse blev dog hjemme i varmen hos Jens. Det var hundekoldt, minus 9 grader med med chillfaktoren var det minus 25 grader (læst på TV2-vejrets hjemmeside).

Jaffa er stadig lidt utryg ved hende, men leger efterhånden lidt mere med hende og hun er også rigtig god til at lege med sig selv, med noget legetøj. Nu skal hun bare have lært at bruge hundelemmen, men det er alt for koldt for hende at være ude ret længe ad gange, selvom hun gerne vil ud.
Her er et af de sidste billeder taget af Pia af Woogi med alle hvalpene. God vind til alle de andre hvalpe. Duchesse skal starte til hvalpetræning hos Johanna sammen med Etta, som Kirsten har fået. Det bliver sjovt at følge de 2 tøser sammen.

2 kommentarer:

  1. Hvor er det godt at høre, at hun er faldet så godt til over hos jer:-) Lykke er rejst idag, så der er bare stille herover.Woogi leder efter de små, så nu må vi ud og træne for at hun glemmer dem

    SvarSlet
  2. Hej Anni, tillykke med den lille ny, hvor ser hun sød ud mange vov og knus fra Tina, Badu og Gitte

    SvarSlet