lørdag den 9. januar 2010

Hvalpebesøg

Jens med alle hvalpene og mormor Ronja tjekker at de har det godt.


I går var vi ovre og besøge Pia og alle hundene. Vi havde en rigtig hyggelig dag og fik set hvalpene live - de er bare så lækre alle sammen. De er nu 6 uger gamle. Men hvor er det svært at vælge - jeg vil gerne have en lille tæve, gerne som mor Woogie, men det med sheltie størrelser er nok noget af det sværeste. De er heldigvis alle sammen frække og frimodige. Den lille af tøserne har et yndigt ansigt og rigtig nuser, men de 2 andre var mere "på", men det er jo svært at bedømme på et par timer. Heldigvis kan jeg vente en uges tid endnu med at bestemme mig og har Pia til at hjælpe.


De er meget godt socialiseret med lyde, oplevelser. mennesker og andre hunde. De bliver burtrænet, prøver at gå i snor og køre i bil. Vi havde Jaffa og Cheri med og det synes hvalpene godt om. Jaffa var utryg ved dem og lagde sig op bag ved sin far, men Cheri syntes de var søde.


Tak for en dejlig dag Pia, vi glæder os til at hente Duchesse om 2 uger.

2 kommentarer:

  1. Selv tak, det var rigtig hyggeligt. Og ja det er svært at vælge, de er bare så ens i temperament :-) Men selvfølgelig finder jeg den rigtige til dig :-)

    SvarSlet
  2. De ser skønne ud allesammen, kan godt forstå det er svært at vælge:o)

    SvarSlet