lørdag den 7. november 2009

Klubmesterskab i Sydlollands Agility Klub

I dag var vil tik klubmesterskab i agility. Jaffa skulle deltage i begynderklassen og Marquis havde fået lov at komme med uden for konkurrence, nu han endelig har fået lov at løbe agility igen.


Så er de kun 2 forhindringer tilbage - hvem kommer først. Desværre fik han en fejl i slalom men endte på en 6. plads i spring.

Jaffa i flyvende fart ove balancen og han fik alle felterne. I agilityløbet var han ikke så heldig i slalom og vi endte med 15 fejl og en 7. plads.

Efter selve klubmesterskabet løb vi et for sjov løb - tid-fejl-ud og alle mod alle. Jaffa endte på en flot 4. plads blandt 14 hunde med 22 forhindringer. Marquis fik 27 forhindringer - det samme som den hund der vandt :-). Derudover havde kan 2 fejlfri løb, dejligt han må lave noget igen og et nød han også i fulde drag.


Bagefter var der grillede pølser. Vi var rigtig heldige med vejret. Det havde været surt, gråt og regnfuldt hele ugen, men i dag skinnede solen næsten hele dagen.


Leif's 2 dejlige kooikere lå også og ventede på deres tur, mens Leif var dommer for begynderne. Da han selv skulle løbe i øvet klasse, var jeg dommer i klasserne let øvet og øvet.


Her er præmiebordet. Der var kiks til 5. og 6. pladsen, mens 4. pladsen og frem måtte vælge blandt de mange dejlige ting. Der var både legetøj, mad, guffere til hundene og rødvin, glas og skåle til menneskene, det var bare at vælge.


Her er Jaffa med sine præmier. 1 stor pose kiks og en ring til at kaste, både til lands og til vands samt dejlige hundepinde.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar