mandag den 21. november 2011

Rally konkurrence i Brørup

Søndag var vi til vores sidste rally konkurrence i år indendørs i Brørup Hallen. Dejligt at være inde i varmen, men der var ikke gulvtæppe på, så gulvet var ret glat.

Det var første gang Duchesse skulle prøve at arbejde indendørs i en hal med masser af larm og mange hunde, der var nemlig også skue, og rally ringen var lige ved siden af skueringen.

Hun var ikke generet af larmen, men blev som altid nemt distraheret af alt muligt. Da vi var på, stod der en glad border collie og logrede tæt ved ringen, og Duchesse var da sikker på det var for at lege med hende, så vi mistede 3 point på "ude af position" og måtte lave øvelser om, og så et par småting mere. Vi endte på 91 point, hvilket nok desværre ikke rækker til en DM udtagelse.

Cheri er mere vant til at arbejde forskellige steder og vi var heldige at ærespladsen var "dæk ved siden af fører". Hun fik 96 point og dermed sin 2. pind til championatet og blev 3. vinder. Nu mangler vi bare den sværeste - den sidste pind for at blive rally champion.

Alle deltagere fik tyggepinde, alle 1. præmier rødt bånd. Roset samt foder til de 3 bedste i hver klasse.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar