mandag den 12. september 2011

Siden sidst

Det er efterhånden længe siden jeg har blogget og lidt er der da sket.

Pia havde arrangeret hvalpedag, hvor vi mødte det meste af Duchesses familie og der var rigtig mange sort/hvide sheltier :-). Vejret var med os og vi havde en dejlig dag sammen med hunde og mennesker og super lækker mad.


Til vores rallyafslutning skulle kursisterne gå banen med hunden i snor og begge hænder på den lille trillebør, der indeholdt legetøj og godbidder. Bagefter hyggede vi som sædvanligt med sammenbragt mad og drikke.


Også i år var vi på campingferie på Als, lige ned til vandet og hundeskoven. Vejret artede sig fint, kun en enkelt dag med regn. Vi tog en tur til Rømø. Fantastiske strande og masser af surfere.

Vi tog også til Ribe og inden vi tog ind til byen var vi ude og gå en tur med hundene og Duchesse formåede at rulle sig i en død solsort. Føj hvor hun stank. Vi startede med at købe noget sæbe og så kørte vi ind og parkerede ved Ribe Å inde i byen. Duchesse blev dyppet i åen, sæbet ind og dyppet en gang til. Vi gav hende flexlinen på, så vi var sikre på hun ikke pludselig svømmede ud, så vi ikke kune få fat på hende. Bagefter fik vi tur i byen men hun tørrede, så domkirken og den gamle bydel.

Tænk at vandet et sted i byen i 2003 har stået helt op til toppen af pælen.

Vi har været til nogle rallyprøver i DcH regi i håb om at komme med til "DM-cuppen", hvor man konkurrerer i en åben klasse, der består af øvelser fra alle klasserne også championklassen, dog kun på venstre side. Duchesse er den, der har flest point - 95 point og Balou har 92 point, men jeg ved ikke om man må have mere end een hund med.

Den 28. august var vi til SM i agility i Jyderup og Cheri blev nr. 2 for små hunde.


De første par dage i september tog vi til Horsens på camping og for at hundene kunne deltage i rally i DcH Horsens.

I weekenden var der pandekager på campingpladsen. 2 for en tier :-). På billedet kan man se det Storm-P lignende pandekagebagningsapparat, som blev brugt. Han kunne bage 7 pandekager ad gangen og de smagte dejligt.

Lørdag den 10. september var der prøvekonkurrence i DcH Maribo i C-klassen og jeg ville gerne lære lidt mere om programmet, så jeg meldte Duchesse til. Vejret var ok, lidt støvregn, men også lidt sol, men banen var MEGET pløret. Duchesse brød sig ikke om at gå i pløret, så vi mistede nogle point, fordi hun var noget "finket". Men succes på feltsøget. Normalt vil hun ikke tage ting og i hvert fald ikke fremmede ting, men hun hentede handsken og kom med den efter et par opfordringer - Yes måske er der håb :-)

Runderingen var i sig selv en udfordring, men også anderledes. Balancebommen stod mellem startpinden og skjulet med figuranten, så Duchesse tog balancen, stod et øjeblik på feltet inden hun fik øje på figuranten. Hun løb over og gøede fint uden opfordring. Super og vi fik 10 for øvelsen.

Vi endte på en andenplads, meget bedre en jeg havde forstillet mig og der var præmier til alle deltagere. Vi vandt foder, vandskål, reflex med lys til halsbåndet, tyggeben og kiks samt et gavekort til ½ times hunde svømning. Derudover vandt vi dommerens præmie for bedste lineføring. En gufferbold samt guffere som en af kursisterne havde doneret.

Søndag skulle der have været klubmesterskab i agility, men da det var aflyst på grund af vand og mudder på banen tog vi til Storstrømscup (uofficiel agility). Duchesse deltog i sit første agilitystævne, mest for bare at vænne sig til telte og mange hunde og mennesker, men vi endte med at vinde begge begynderklasser, både i spring og agility. Cheri blev nr. 9 i cuppen (åben klasse)

Også her var der en masse flotte præmier. Vi vandt en holmegaard skål, en god flaske rødving og en kurv med hundekiks. Der var gratis mogenmad, fantastiske sanwich til 25 kroner og gratis kaffe/te og kage om eftermiddagen. Et super arrangement med varmt og tørt vejr.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar