tirsdag den 5. juli 2011

God rejse Monique

I dag måtte jeg tage den tunge vej til dyrlægen og få Monique aflivet. Hun lå ude i "slusen" ved hundelemmen og ville ikke rejse sig, da vi skulle ud og gå tur, hverken da jeg raslede med halsbåndet eller lokkede med en godbid. Jeg måtte hjælpe hende op og stå, men det kneb meget at stå på benene.
Jeg tog hende med om på træningspladsen og trillede bolden ca. 2meter. Hun prøvede at løbe efter den, men benene ville ikke, så jeg løftede hende ind i bilen og sendte hende afsted på den sidste rejse. Dyrlægen mente, hun ikke havde megen følelse tilbage i bagbenene, så jeg er sikker på det at det var det rigtige tidspunkt, selvom det var hårdt.


Hundene har altid været med på camping og de har nydt at være sammen med os i ferien, hvor der er tid til mange lange ture, både i hundeskove og på stranden.


Sidste år deltog Monique i DM i rally-lydighed i ekspertklassen og endte på en 6. plads. Hun har derefter deltaget i championklassen flere gange og deltog i sin sidste prøve den 12. juni med stor iver.

Hun har også gået meget almindelig DKK lydighed og opnåede mange gode resultater, men som blandingshund er man udelukket fra DM og "Årets hund". Hun nåede at få en 1. præmie i LP3 med et flot resultat inden hun blev pensioneret som LP-hund.


Hun har også løbet meget agility, ikke så hurtigt med altid sikkert og løb i klasse 2 i spring og klasse 3 i agility.


Her er hun klubmester i seniorklassen i DcH Maribo.


Hendes absolut favorit diciplin var vand apport og udspring fra badebroer.God rejse Monique. Hils alle de andre hunde på den anden side af regnbuebroen.

1 kommentar:

 1. Kære Anni

  Det gør mig ondt at du har måtte sige farvel til dejlige Monique. Men sikke et fantastisk liv hun har haft hos dig, I har virkelig mange dejlige oplevelser at tænke tilbage på.
  Jeg vil huske Monique fra rallybanerne, hvor hun virkelig nød at slå sine folder:o)

  R.I.P. søde Monique

  Knus Vicky

  SvarSlet