mandag den 24. maj 2010

2 rally champions


I dag var vi til rally konkurrence på Fyn i håb om at i hvert fald Nicole kunne få sin sidste "pind" til championatet, da hun har 3 hos Frank.

Vejret var ikke noget at råbe hurra for - det regnede - øsede ned - indtil over middag, men heldigvis blev det tørvejr inden ekspertklassen skulle på.

Ærespladsen var sit ved siden af fører, så jeg havde ikke de store forhåbning om at få de eftertragede 95 point. Men det lykkedes selvom både Monique og Nicole var ved at glide ned i dæk inden der var gået 2½ minut - 2 gamle trætte tøser :-)

Monique endte med 100 point ud af 100 og blev 1. vinder. Nicole fik 95 point og dermed fik jeg 2 champions på samme dag - sejt.

Nicole fik en ekstra præmie som ældste hund (14 år). Et gavekort til hundemassage, måske lidt spildt når jeg selv er hundemassør men en rigtig sød tanke.



Balou prøvede kræfter med championklassen - vi havde ikke trænet ret mange af øvelserne, så vil skulle bare bruge det som træning og hygge. Han endte med 84 point og blev nr. 3 ud af 3, men han bestod og jeg var godt tilfreds og Balou havde det sjovt.

Flotte præmier til de 3 bedst placerede (poser med kiks, guffere og foder) samt pokal til 1. vinder samt små rosetter. Alle deltagere fik et krus og "tandbørster" samt en prøvepose foder MEN hvad med dem der blev champion?

De fik en "pokal" på under 10 cm der var sponsoreret af Christine Ahl og beregnet (fra hendes side) som en ekstra præmie til f.eks. 4. eller 5. pladsen. DEt er den lille "ting" mellem Nicoles ben. Virkelig for dårligt af DKK kreds 3 og meget skuffende. Man knokler for at blive champion, så bør det også belønnes ordentlig.

3 kommentarer:

  1. Stort tillykke med de 2 champs.

    Desværre er arrangørerne rundt omkring meget dårlige til at fejre champions. Trist for man blir sq skuffet over at alt ens arbejde bare blir negligeret på den måde.

    SvarSlet
  2. Stort Grattis! Viktoria o Lykke har i veckan provat rallylydnad. Riktigt roligt.
    Mågott
    Camilla

    SvarSlet
  3. Endnu engang tillykke med de to champions og så på samme dag, det er flot:o)

    Kan godt forstå du er skuffet over at der ikke blev gjort mere ud af champion præmien, der er lagt meget arbejde i at få en champion og det bør belønnes ordentligt.

    Knus
    Vicky og drengene

    SvarSlet