torsdag den 15. april 2010

På tur med hvalpeholdet 6. marts 2010

Langt om længe har jeg fået billederne fra turen.
Lørdag den 3. marts var Duchesse's hvalpehold på bytur i Maribo. Vi mødtes på banegården og startede med at gå en tur over skinnerne og bagefter opleve at toget kom og kørte.

Vi gik igennem ventesalen, hvor det rungede når vi talte. Hundene skulle forholde sig i ro, og de prøvede at sidde pænt på stolene.

Vi fortsatte ud i byen, hvor de mødte mange mennesker, især da vi gik ned gennem gågaden. Duchesse var den mindste og yngste på holdet, og også den der fik flest kommentarer. Åååh hvor er den sød, iihh hvor er den lille, må vi klappe den. Så hun fik snakket med en masse mennesker, og det er jo altid dejligt at være midtpunkt.

Nede ved søen, skulle de gå ud på bådebroen - en glat træbro - og prøve at sidde og forholde sig i ro. Duchesse var helt upåvirket af omgivelserne, men vi gik nu heller ikke over til ænderne lidt længere henne.

Vi sluttede dagen af med at køre i svømmehal. Det lykkedes at finde en svømmevest, der var lille nok, men snoren og især karabinhagen var ret stor til en lille sheltie. Som I kan se, kunne det heller ikke bringe hende ud af fatning. Desværre har jeg kun et par billeder fra svømmehallen, da Gitte, som skulle fotografere, ikke fik trykket hårdt nok på udløseren, så ingen billeder på mit kamera. Tak til Marianne for billederne fra turen.


Da vi skulle hjem, sad stedets kat og solede sig. Den måtte Duchesse bare hilse på, og katten ville også gerne hilse.

1 kommentar:

  1. Hold da op hun oplever noget den lille Duchesse :-)

    SvarSlet