søndag den 20. december 2009

Et glad logrende bagben

I dag har vi været til rally konkurrence i Svinninge - 2½ times kørsel hver vej. Heldigvis var vejret blevet meget bedre og vejene ryddet for sne og saltet. Solen skinnede det meste af dagen og vi gik nogle dejlige ture lige i nærheden af hallen i en lille "skov".

Jeg havde Nicole og Balou med i ekspertklassen og håbede endnu engang på at Balou (ballade) ville blive rally-champion, men nej. I en dobbeltslalom blev han fjollet og hoppede rundt, med det resultat at han væltede en kegle, hvilket koster 3 point og dermed vores championat, da vi endte med 92 point. Man må gerne vælte dem med en glad logrende hale, men et glad logrende bagben går ikke:-). Øv men vi prøver igen - igen. Det må vel lykkes på et tidspunkt :-). Nicole gik ret pænt, og jeg troede egentlig hun ville have fået 95 point og en "pind" men hun endte på 93 point.

Vi havde en hyggelig dag med præmier til alle deltagerne og lodtrækning på startnumrene.

3 kommentarer:

 1. Tak for hyggelig dag og god snak ;-)

  SvarSlet
 2. HÆ - kender godt det med det glade logrende bagben. ØV at championatet ikke kom hjem i 2009, men heldigvis så er der jo et langt, godt konkurrenceår 2010 på trapperne. Rigtig glædelig jul, godt nytår og ikke mindst på gensyn i 2010! ;-)

  SvarSlet
 3. Ihh, hvor jeg kender det, Dooby har også været fjollet rigtig tit og vi har mistet de afgørende point på den konto;o/
  Bedst som det kører derudaf, så kan Dooby få sine helt egne idéer om hvordan man går en rallybane og dommeren er sjældent enig, hi, hi:o)
  I napper den bare til næste år:o)

  Knus fra
  Vicky og bandit sheltierne

  SvarSlet