fredag den 31. december 2010

Godt Nytår

Godt Nytår til alle. Det har været et forrygende 2010 og vi glæder os til 2011.

Underligt for første gang i 10 år ikke at skulle stå sammen med Marquis og se på Nytårs fyrværekeriet. Han elskede at SE på fyrværkeri, braget måtte man så tage med. Vi var en gang til lydighedsprøve i Hillerød og der var regatta som sluttede med fyrværkeri. Marqius var som sædvanlig helt væk i alle de flotte raketter, men heldigvis var dommeren Helga Silleman så benovet over hans reaktion, at hun ikke trak man for "nøl".

Nicole er her heller ikke mere i år, men hun var rædselsslagen for fyrværkeriet men heldigvis næsten døv til sidst. Balou er også ved at miste hørelsen, så jeg håber han ikke hører så meget i år. Monique er ikke så påvirket, da hun mest gjorde hvad Nicole syntes.

Sheltierne er heldigvis forholdsvis ligeglade. Er lidt spændt på Duchesse, da det er første gang jeg har hende en nytårsaften. Jagt og skud er hun ligeglad med, så jeg håber på det bedste.

Vi har haft en dejlig, fredelig aften med dejlig mad, god vin og hygge.

onsdag den 22. december 2010

Glædelig jul

Alle ønskes en rigtig glædelig jul og et fredfyldt nytår.

Vi skal holde jul i år, men det bliver da spændende om gæsterne kan komme frem eller vi alle sammen sner inde. Nå vi kommer i hvert fald ikke til at sulte med alt det mad jeg har købt :-).

Nedenfor nogle dejlige billeder fra vores hyggelige tur til Tivoli, hvor vi fejrede Kims fødselsdag med lagkage i La Glace. Der var koldt men smukt.

Det Kinesiske Tårn.

Nimb.

Bådene med lasershow i baggrunden.

Tak til Kim, Linda og Sebastian for en hyggelig tur.

søndag den 12. december 2010

Juleskue


I dag har Duchesse været til juleskue i Næstved. Jens tog med og vi havde en rigtig hyggelig dag sammen med Kitt som udstillede Silas. Kim og Linda kiggede forbi, så Kim kunne få sin fødselsdagsgave.

Fredag havde jeg vasket og børstet hende rigtig fint og lørdag blev det tøvejr og pladdermarker. Duchesse syntes lige hun skulle jage en flok fugle væk fra marken, så i løbet af et øjeblik var hun fyldt med pladder til op over ørerne, så det var endnu en tur i vaskebaljen, hvilket hun i hvert fald ikke syntes var unødvendigt og tæt på dyremishandling.

Duchesse var en rigtig lille stjerne og gik pænt selvom vi ikke havde været meget til ringtræning på grund af vejret og fik Excellent og blev 4. bedste juniorhund. Der var fine sponsorpræmier både til hunde og mennesker.