onsdag den 28. april 2010

Nicole 14 år


I dag bliver Nicole 14 år. En fantastisk og unik tøs. Jeg ved altid hvad hun vil, og hvad hun mener, og hun har også altid styr på mig, og hvad vi skal. Da hun fik sin rygskade som 8 årig, troede jeg ikke, vi skulle have hende meget længere, men mange ture til kiropraktor og massage herhjemme, så fungerer hun fint. For et år siden fik hun konstateret dårligt hjerte, men med hjertepiller går det helt fint, og hun får lov at leve som hun plejer og løber ture sammen med de andre hunde, træner rally-lydighed og mangler kun den sidste "pind" til championatet.

Derudover er det jo et skønt vejr og i eftermiddag står den på hundelagkage og lækre kødben.

tirsdag den 27. april 2010

Sheltiebør

Alle vores hunde elsker at køre i trillebør. Her er den fyldt med vores 3 sheltier. Hvorfor gå, når man kan blive kørt :-)

mandag den 26. april 2010

Balou 12 år


I går blev Balou 12 år. Han opfører sig stadig som en unghund og er altid til fest og farver. Der er jo en grund til han bliver kaldt "Balou-ballade" :-)

mandag den 19. april 2010

Bryllupsdag

I dag har vi 30 års bryllupsdag - utroligt så hurtig tiden er gået.

I aften vil vi gå ud og spise et hyggeligt sted, få noget god mad og dejlig rødvin.

Balou har været hos doktor dyr og fået fjernet en gevækst indvendig på øjenlåget. Håber den er godartet.

Han er helt groggy og er blevet puttet på sækkesengen i en lun krog på terrassen, så nu sover han næsten bevidstløs uden at ænse de andre hunde.

lørdag den 17. april 2010

Balou rallychampion

I dag var vi til rally konkurrence i beagle klubben i Køge. Balou blev rallychampion og 2. vinder i ekspertklassen med 98 point.
Nicole fik 95 point og kunne være blevet rallychampion, hvis det bare havde været en anden dommer end Frank. Vi tager til Fyn 2. pinsedag og prøver lykken.
Monique fik 97 point og fik dermed sin 2. "pind" til championatet eller mesterskabet, som det vel hedder, når man er en blandingshund.

Der var bånd og hudben til alle deltagere, rosetter og hundekiks til de 4 bedste og 2 flotte Rosendahl fyrfadsstager til dem, der blev champion. Tak til beagleklubben for en dejlig dag i sol og blæst.

torsdag den 15. april 2010

På tur med hvalpeholdet 6. marts 2010

Langt om længe har jeg fået billederne fra turen.
Lørdag den 3. marts var Duchesse's hvalpehold på bytur i Maribo. Vi mødtes på banegården og startede med at gå en tur over skinnerne og bagefter opleve at toget kom og kørte.

Vi gik igennem ventesalen, hvor det rungede når vi talte. Hundene skulle forholde sig i ro, og de prøvede at sidde pænt på stolene.

Vi fortsatte ud i byen, hvor de mødte mange mennesker, især da vi gik ned gennem gågaden. Duchesse var den mindste og yngste på holdet, og også den der fik flest kommentarer. Åååh hvor er den sød, iihh hvor er den lille, må vi klappe den. Så hun fik snakket med en masse mennesker, og det er jo altid dejligt at være midtpunkt.

Nede ved søen, skulle de gå ud på bådebroen - en glat træbro - og prøve at sidde og forholde sig i ro. Duchesse var helt upåvirket af omgivelserne, men vi gik nu heller ikke over til ænderne lidt længere henne.

Vi sluttede dagen af med at køre i svømmehal. Det lykkedes at finde en svømmevest, der var lille nok, men snoren og især karabinhagen var ret stor til en lille sheltie. Som I kan se, kunne det heller ikke bringe hende ud af fatning. Desværre har jeg kun et par billeder fra svømmehallen, da Gitte, som skulle fotografere, ikke fik trykket hårdt nok på udløseren, så ingen billeder på mit kamera. Tak til Marianne for billederne fra turen.


Da vi skulle hjem, sad stedets kat og solede sig. Den måtte Duchesse bare hilse på, og katten ville også gerne hilse.