tirsdag den 29. december 2009

Hvalpene er nu godt 1 måned gamle

Der var julegaver til alle, og både indhold ("tandbørster"), papir og bånd var sjovt at lege med.


Hvor går tiden dog hurtigt. Hvalpene vokser og bliver frækkere og frækkere. De bliver rigtig godt socialiseret med mange forskellige lyde og lege.
Jeg glæder mig til at se dem "live" først i januar og er meget spændt på hvilken af tæverne, der bliver vores. Måske skulle man bare tage dem alle 3 med hjem :-)



Her prøver de at gå på det "mærkelige" glatte gulv i køkkenet.


søndag den 20. december 2009

Et glad logrende bagben

I dag har vi været til rally konkurrence i Svinninge - 2½ times kørsel hver vej. Heldigvis var vejret blevet meget bedre og vejene ryddet for sne og saltet. Solen skinnede det meste af dagen og vi gik nogle dejlige ture lige i nærheden af hallen i en lille "skov".

Jeg havde Nicole og Balou med i ekspertklassen og håbede endnu engang på at Balou (ballade) ville blive rally-champion, men nej. I en dobbeltslalom blev han fjollet og hoppede rundt, med det resultat at han væltede en kegle, hvilket koster 3 point og dermed vores championat, da vi endte med 92 point. Man må gerne vælte dem med en glad logrende hale, men et glad logrende bagben går ikke:-). Øv men vi prøver igen - igen. Det må vel lykkes på et tidspunkt :-). Nicole gik ret pænt, og jeg troede egentlig hun ville have fået 95 point og en "pind" men hun endte på 93 point.

Vi havde en hyggelig dag med præmier til alle deltagerne og lodtrækning på startnumrene.

fredag den 18. december 2009

Sne - sne og atter sne


Hundene elsker at muntre sig ude i haven og på marken, når det har været snevejr. Her er det Marquis og Jaffa.



Monique er ude det meste af dagen og borer hele snuden ned i sneen, som man også kan se på billedet.



Nicole og Balou ude i haven.


Cheri har været ude og rulle sig i sneen. Selvom hun er lille, spurter hun gennem snemasserne med stor entusiasme.

torsdag den 17. december 2009

Julekort


Alle ønskes en rigtig glædelig jul og et fredfyldt nytår. Tak for alle de mange dejlige "hundetimer" vi har haft i årets løb. Jeg glæder mig til det samme næste år, når vi ses ude i "hundeverdenen".

tirsdag den 15. december 2009

Før jul(e)gave


Kennel Foula har fået 4 lækre sort/hvide sheltiehvalpe og jeg er så heldig at kunne købe en af tæverne.
Mor: Foula's Black Blizzard Of Monty , kaldet Woogi
Far: Rikadon Toven Bi All Means, kaldet Carson.


Her er Woogi med hvalpene 2 uger gamle.

Jeg håber der bliver en lille, kvik tæve til mig. Jeg skal bruge hende til agility (vil gerne løbe lille hund) og til dogdancing og rally-lydighed. Jeg vil gerne prøve at have hvalpe om et par år, så hun må også gerne være smuk - men arbejdsgenerne er de vigtigste.

Du kan læse meget mere om hvalpene på Pias blog: http://piashunde.blogspot.com/
og jeg vil selvfølgelig også følge dem og skrive lidt om dem.

Alle hvalpene er sort/hvide, så de kommer alle sammen til at hedde noget med "bi" for 2-farvet.
Min hvalp kommer til at hedde Foula's Bi Nite - Nite er Night på amerikansk, så det udtales "By Night". I daglig tale kommer hun til at hedde Duchesse, som betyder hertuginde på fransk. Alle vores tøser har fransk navne og det skal hun selvfølgelig også have.

mandag den 14. december 2009

Tegning af Balou



Nu er tegningen af Balou også færdig. Majbritt Pavlak - Tegnebutikken har endnu engang ramt meget flot.


søndag den 6. december 2009

Rally og dogdancing i Sorø 5. december


Lørdag tog 5 hunde og jeg afsted til rally-lydighed og dogdancing i Sorøhallen. En rigtig hygelig, men også meget lang dag. Vi kørte hjemmefra kl. 10 og var hjemme igen ved midnat.

De 3 gamle deltog i rally-lydighed - alle i ekspertklassen og jeg havde håbet lidt på at Balou ville blive Rally-champion den dag, men sådan gik det ikke.

Jeg regnede med at have ca. 1 time til at "flytte" ind og varme op, men de var langt foran i programmet, så vi nåede lige at hente bure, lufte og gå banegennemgang så skulle Balou på som første hund. Han var virkelig i hopla og fjollede rundt, gøede og skulle have kommandoerne nogle gange. Det kostede 9 point, så han endte med 91 point, men han havde en fest.

Monique gik rigtig pænt, men desværre lagde hun sig på ærespladsen, som var sit og måtte nøjes med 88 point.

Nicole gik meget fint og blev siddendepå ærespladsen, hvilket jeg slet ikke havde regnet med og endte med 97 point og sin første "pind" til championatet. Sejt!

Marquis deltog i HTM2 og var meget stresset og havde mere travl med publikum end mig, så vi bestod heller ikke denne gang. Jeg havde på forhånd besluttet at uanset hvordan det gik, vil jeg finde noget nyt musik og lave et nyt program.
Cheri deltog i for-sjov-klassen og klarede sig fint, hun gøede ikke ret meget og lavede kun nogle få missere, så jeg regner med at stille op i en officiel FS1 med hende næste gang.