søndag den 29. november 2009

Konkurrence og HTM kursus med Richard Curtis

Lørdag var vi til dogdancing konkurrence i Værløse og havde en rigtig hyggelig dag med dejligt vejr til at lufte hundene ind i mellem. Vi gik en lang tur langs søen, der lå tæt ved.

Marquis deltog i HTM2 og dansede til "Popcorn". Ikke hans bedste udførelse, han gjorde ikke lige det jeg bad ham om, selvom han kan programmet godt. Surt!!! Men vi blev alligevel nr. 3 og det var kun nr. 2 der bestod klassen.

Cheri deltog for første gang og i for-sjov-klassen i Freestyle. Hun dansede til "The Tide Is High" med Blondie. Vi brugte en stol som rekvisit og det rigtig fint. Hun er meget glad for at hoppe op på stolen og skulle egentlig veksle mellem at hoppe op og gå under, men det var kun sidste gang det lykkedes at få hende under, men det vidste tilskuerne jo ikke :-). Hun blev nr. 2 og havde det været en officiel FS1 havde hun bestået.

Jeg have været lidt nervøs for støjniveauet, men hun gøede næste ikke. Super.

Som sædvanlig dejlige præmier - hundemad og julepynt fra "Royal Copenhagen".


I dag søndag var der så konkurrence med den engelske dommer Richard Curtis. Jeg deltog uden hund, da kurset med hund kun var for klasse 3 ekvipager.

Han gennemgik forskellige avancerede tricks og hvordan man kan lave basis øvelser flottere og sværere. Der var også musikfortolkning samt koreografi. Jeg synes, jeg fik meget ud af det og havde tid til at tage mange notater.


I morgen fortsætter kurset med heelwork positioner og individuel træning, men der er jeg på arbejde, så jeg håber på et referat fra de andre deltagere.

tirsdag den 10. november 2009

Majbritt har tegnet Nicole

Majbritt Pavlak har tegnet Nicole efter et fotografi. Jeg er helt misundelig over at kunne tegne så fantastisk. Jeg har allerede bestilt en tegning af Balou også.

Du kan se flere at Majbritts tegninger på hendes hjemmeside: www. tegnebutikken.dk

lørdag den 7. november 2009

Klubmesterskab i Sydlollands Agility Klub

I dag var vil tik klubmesterskab i agility. Jaffa skulle deltage i begynderklassen og Marquis havde fået lov at komme med uden for konkurrence, nu han endelig har fået lov at løbe agility igen.


Så er de kun 2 forhindringer tilbage - hvem kommer først. Desværre fik han en fejl i slalom men endte på en 6. plads i spring.

Jaffa i flyvende fart ove balancen og han fik alle felterne. I agilityløbet var han ikke så heldig i slalom og vi endte med 15 fejl og en 7. plads.

Efter selve klubmesterskabet løb vi et for sjov løb - tid-fejl-ud og alle mod alle. Jaffa endte på en flot 4. plads blandt 14 hunde med 22 forhindringer. Marquis fik 27 forhindringer - det samme som den hund der vandt :-). Derudover havde kan 2 fejlfri løb, dejligt han må lave noget igen og et nød han også i fulde drag.


Bagefter var der grillede pølser. Vi var rigtig heldige med vejret. Det havde været surt, gråt og regnfuldt hele ugen, men i dag skinnede solen næsten hele dagen.


Leif's 2 dejlige kooikere lå også og ventede på deres tur, mens Leif var dommer for begynderne. Da han selv skulle løbe i øvet klasse, var jeg dommer i klasserne let øvet og øvet.


Her er præmiebordet. Der var kiks til 5. og 6. pladsen, mens 4. pladsen og frem måtte vælge blandt de mange dejlige ting. Der var både legetøj, mad, guffere til hundene og rødvin, glas og skåle til menneskene, det var bare at vælge.


Her er Jaffa med sine præmier. 1 stor pose kiks og en ring til at kaste, både til lands og til vands samt dejlige hundepinde.

onsdag den 4. november 2009

Frederik


Jeg har fundet nogle søde og sjove billeder af vores frække musefanger. Se flere på www.kattemassage.dk under billeder.


Her tager han en lur i fuglebadet.


Ahh - nakkemassage er dejligt.


Seriøs afslapning.

Jeg vil være kat i mit næste liv :-)

tirsdag den 3. november 2009

Det er ikke til at se det, hvis man ikke lige ved det.

I dag blev jeg lige mindet om, at vores hunde desværre ikke lever for evigt.



Nicole var til dyrlæge og fik konstateret dårligt hjerte og skal være på hjertemedicin resten af sit liv samt på vanddrivende i 1 måneds tid.

Nicole synes stadig, hun har det fantastisk og lever efter det, og det vil hun få lov til, så længe vi har hende. "Lev stærkt - dø ung" må være Nicoles motto, og så er hun jo endda ikke ung mere, men en sej gammel dame.

Hun kan heldigvis stadig lave rally-lydighed selvom hun er 13½ år gammel og er også tilmeldt konkurrencen i Sorø til december.
Jeg har flere gange oplevet at man glemmer sine gamle hunde også gerne vil lave noget, når man har fået en ny hund, der er "sjovere" at træne med og som kan nå bedre resultater til konkurencer. Men husk hvor mange dejlige timer I har haft sammen før, da den var frisk og giv den en sjov og indholdsrig alderdom.