lørdag den 31. oktober 2009

Rally afslutning


Fredag havde vi afslutning på rallyholdet, hvor vi prøvede DM banen i ekspertklassen.



Heldigvis har vi lys på banen, så vi kan se at træne om aftenen.


Vi sluttede af med æbleskiver og varm kakao. Jens passede ovnen og gryden med kakaoen, mens vi trænede, så han kom også ud og hyggede sig.


søndag den 18. oktober 2009

Rally konkurrence i Fensmark

I dag var vi til rally konkurrence i Fensmark i et fantastisk dejligt solskinsvejr.


Alle hundene var oppe i ekspertklassen. Marquis blev 1. vinder med 100 point, Monique blev 3. vinder med 99 point og Nicole fik 94 point.

Der var jagt i nærheden og dermed skud og Nicole er rædselsslagen for skud, men det lykkedes mig at slæbe hende igennem banen og ærespladsen uden der blev skudt, selvom hun hele tiden lyttede og til min store overraskelse fik vi 94 point. Det var dejligt det lykkedes at komme igennem uden der blev skudt, så nu håber jeg hun tror der ikke bliver skudt på rallybanen.

Trine Dyrgård var dommer og inden vi gik ned til ærespladsen, foreslog hun vi skulle tage springet endnu engang, fordi Nicole viste stor glæde ved springet. Det gjorde vi og derefter løb vi ned til ærespladsen og havde det sjovt. Dejligt med en dommer der tager ekstra hensyn til hundene.

Der var kun 1, der skulle op i championklassen, så dem der havde lyst måtte prøve at gå banen bagefter. Jeg prøvede med Marquis, det gik faktisk ret fint, når man tænker på vi ikke har trænet ret mange af øvelserne. Bl.a. skulle de over 2 spring på højre side (ikke så svært for en agilityhunde og igennem en tunnel (heller ikke så svært for en agilityhund) MEN imellem de to øvelser skulle de lige stoppe og sidde "på plads" på højre side, sidde foran, og gå rundt om en og ende på højre side igen. Det lykkedes - sejt lille hund. Vi skulle også sende frem til en kegle, det gik ikke så godt. Fremad var ikke noget problem, men at stoppe ved en kegle har han aldrig prøvet. Derefter skulle vil kalde ind under gang. Det var sjovt at prøve, så nu er det i gang med træning af champion øvelserne.

søndag den 11. oktober 2009

Klubmester agility senior

I dag blev Balou klubmester i agility for senioerer i DcH Maribo. Han løb med Natasha og havde 3 flotte løb.

Balou er 11 år og løber kun agility et par gange om året, men han hyggede sig rigtig med Natasha. Det er åbenbart med agility som at cykle, har man først lært det, glemmer man det aldrig. Hans agilityløb var fejlfrit, men han havde desværre et par nedrivninger i de 2 springsløb, da det kniber med at kommer over dobbeltspringet.

Natasha løb også med sin egen sheltie Doobi og blev klubmester for mellemhunde. Sejt gået, 2 gange klubmester!!!


Cheri deltog også og vandt opvarmningsløbet for små hunde. Desværre havde hun en disk i det første tællende løb, så ingen placering til os. Det var faktisk kun vinderne - Gitte og Badu - der ingen disk havde hos de små hunde.


De øvrige klubmestre blev.:


Stor - Finn og Bugsy, Mellem - Natasha og Doobi, Stor senior - Natasha og Balou, Lille - Birgitte og Badu, Junior - Vicki og Sigurd.

Man skal tro på sig selv (og sin hund) og det må man sige Finn gjorde. Han havde fået lavet en sej t-shirt.


Vi sluttede af en for-sjov-bane, hvor vi byttede hunde. Det er lærerigt at prøve både en anden hund og en anden hundefører. Jeg løb med Totte, en dejlig sheltie, der er meget morsyg, men det lykkedes da at komme igennem banen, selvom hun var ude og lede efter sin mor nogle gange. Til gengæld løb hun rigtig flot, når det endelige lykkedes at holde hende på banen :-)

søndag den 4. oktober 2009

Sjællandmesterskab DcH agility

I dag har vi været til Sjællandmesterskab i agility i Nykøbing Rørvig. Vi startede hjemmefra kl. 05.15 og kørte til Nr. Alslev for at mødes med Hanne og Gitte, så vi kunne køre sammen. Det både stormede og regnede på vejen derop, så vi besluttede ikke at sætte teltet op men bare sidde i bilen. På med regntøjet, og så håbe på det ikke vil styrte ned hele dagen, sammen med stormen.


Karin og Søren have dog sat telt op da vi kom og købt morgenmad, så det startede vi med. Banegennemgang og spring åben. Et fejlfrit løb, en god start, det hjælper lidt på humøret. Nu kunne vi sidde og kigge på de resterende hunde og håbe på teltet ikke lettede.
Næsten løb var agility og her var vi også fejlfri.

Det var hårdt at løbe, især når man løb i modvind og der var da også flere hunde, der blev blæst af feltforhindringerne.

Finaleløbet - agility - skulle løbes i den rækkefølge man havde placeret sig, så den bedste løb sidst. Vi var nr. 2 og løb alstå næstsidst. Vi beholdt vores 2. plads, selvom Cheri desværre fik næsen forbi den 1. slalompind på den forkerte side og dermed 5 fejl. Vinderen havde også 5 fejl, men var hurtigere end Cheri.

Det var nogle rigtig gode baner med en god sværhedsgrad, selvom pindene faldt ned næsten ligeså hurtigt som de blev samlet op. En god dag trods stormen, men heldigvis holdt det da tørt hele dagen.

Endelig kunne vi vende næsen hjemad igen kl. 16.30 efter præmieoverrækkelsen. Helt hjemme kl. 19.00, næsten 14 timer efter vi kørte hjemmefra. Ja, der er langt fra Vestlolland til Nykøbing Sjælland.

Dogdancing lørdag den 3. oktober

Marquis vandt HTM2 i Border Colllie klubben i Næstved. Vi dansede til Popcorn. Desværre fik vi ikke vores program godkendt, så ingen Q-point denne gang.

Som sædvanligt var der en masse flotte præmier. Vi vandt både foder, vandskål, en "godtepose" fra Olivers og en flot roset.